Pages

Friday, 19 July 2013

Masa Lapangku

Assalamualaikum , Salam Jumaat , Salam Ramadhan dan Salam Sejahtera Kepada Semua . Alhamdulillah Masih Berkesempatan untuk spend time kat Blog aku ni . Nak Cerita Sikit pasal diriku bila bosan dirumahh selain melayan kawan-kawan di lawan Sosial ni ..



Boleh dikatakan setiap hari aku layan benda ni , nak kata jemu ? ok tipu la kalau tak kann . nak buat macam mana dah tak tahu nak buat apa lagi kat rumah ni , nak keluar rumah ? Jangan harap la . Aku selalu main sesorang je tapi sejak abang aku pulang dari belajar selama bertahun-tahun , adalah aku kawan nak main sesama huhu .
Game apa aku main ?Dah confirmlah Game yang lelaki minat gila haha . tu je la kerja lelaki kan , haha . 


Game ni je yang aku mampu layan , yang buat aku happy , gila , terjerit sini-sana haha . Ok inilah kerja aku kalau bosan dok umah , layan PES 2013 with abangku . Kitaorang selalu bergaduh pasal ni , Dipanggil 'Loser' 'Winner' 'Champion' . Macam-macam gelaran dah aku dapat dari dia , ehh ingat dia lepas ke ? haha.Ok Tiba masa Untuk On The Play Station and Play The PES 2013 with My Brother . 

Sayonara !

                                                                                                                                 #EyFaN

4 comments:

Thanks and Come Backk :)