Pages

Thursday, 31 October 2013

Waktu Berjimak Yang Dituntut Islam

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada Semua reader . Hari ni nak kongsi sedikit pasal 'Waktu Berjimak Yang Dituntut Dalam Islam' (Jimak bermaksud bersetubuh)Sangat Bagus Jika Diamalkan kerana ada keberkatannya.

1) Berjimak pada malam Isnin

-jika Allah mengurniakan anak ia akan menjadi seorang yang berpegang teguh dengan kitab Allah dan redha terhadap segala pembahagian allah s. w. t

2) Pada malam Selasa

-Jika Allah mengurniakan anak ia akan mendapat nikmat mati syahid sesudah syahadah, dan Allah tidak akan azabkanya (turun bala) kepadanya bersama-sama orang musyrikin.
-Mulutnya berbau harum, yang akan melembutkan hati orang, bersih lidahnya daripada mengumpat, berdusta dan mengadu domba.


3) Pada malam Khamis

-Jika Allah mengurniakan anak ia akan menjadi seorang yg bijaksana dikalangan yang bijaksana atau orang alim dikalangan orang alim.

4) Sewaktu matahari ditengah langit

-Jika Allah mengurniakan anak yang tidak dihampiri oleh syaitan sehingga ia tua dan menjadi seorang yang faqih. Serta Allah s. w. t rezekikan kepadanya keselamatan agama dan dunia.

5) Pada malam Jumaat

-Jika Allah mengurniakan anak ia akan menjadi seorang pemidato yang berwibawa dan petah.

6) Hari Jumaat selepas asar

-Jika Allah mengurniakan anak ia akan menjadi seorang anak yang terkenal, masyhur dan alim.

7) Malam Jumaat selepas Isyak yang akhir

-Jika Allah mengurniakan anak ia diharapkan menjadi seorang yang terkemuka.

8) Bacalah doa berlindung dari syaitan

-Jika Allah kurniakan anak tidak dimudaratkan oleh syaitan terhadapnya selama-lamanya.                                                                                                                #EyFaN

No comments:

Post a Comment

Thanks and Come Backk :)